Skip to main content

Een optimale verluchting.

Voor een gezond binnenklimaat.

Voor een ventilatiesysteem zoeken wij met jou naar een gepaste oplossing. Hiervoor werken wij samen met  Zehnder of Ubbink die beide een ruim aanbod hebben in ventilatie-units. Intelligente vraagsturing van de ventilatoren geeft een betere EPB score. Ook luchtverdeelsystemen met beperkte hoogte van 51mm voor in dekvloer behoren tot de mogelijkheden.

Gezondheid

Verse lucht bevordert het welzijn, de slaap, de concentratie en het prestatievermogen. Tochtvrije kamerlucht voorkomt verkoudheden en is goed voor de gezondheid. Dankzij de optionele fijnfilters die fijn stof en pollen tegenhouden, kunnen ook allergiepatiënten herademen.

Energiebesparing

Warmterecuperatie tot 95% en het gebruik van hernieuwbare energie bespaart u veel geld. De energie-efficiëntie van het gebouw neemt duidelijk toe. Energieverliezen in gebouwen doen zich voor via de buitenvlakken (muren, dak, vloer) en door ventilatie via de vensters.

Comfort

Uw woning wordt permanent voorzien van verse, zuivere lucht en tegelijkertijd worden vochtige lucht, kookgeurtjes of tabaksrook automatisch afgevoerd. Bovendien is Comfosystems uiterst gebruiksvriendelijk zodat u gewoon kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat.

Waardebehoud woning

Voor de vastgoedeigenaar is Comfosystems een investering die loont. Door het verlagen van verhoogde luchtvochtigheidswaarden wordt ventilatie afhankelijke schimmelvorming binnenin gebouwen voorkomen.

Esthetiek

Landelijke stijl? Of liever wat moderner? Onze ventilatie systemen passen zich aan elke interieurstijl aan. Het enige wat van de installatie zichtbaar is, zijn de toevoer- en afvoeropeningen die discreet schuilgaan achter designafdekroosters.

Hygiëne

Door de woning geregeld te ventileren, wordt een duidelijke verbetering van de luchtkwaliteit in de woonruimte verzekerd.

Zehnder

Zehnder comfortventilatiesystemen zorgen voor een gelijkmatige uitwisseling van gebruikte en verse lucht.

Ubbink

Rookgasafvoersystemen, ventilatie-dakdoorvoeren en ventilatiesystemen, en een pakket bouwproducten zoals dakventilatieproducten, diverse bouwhulpen enz.