Skip to main content

Geïnspireerd door oude hangende tuinen creëerde ontwerper Antoni Arola de Palma-collectie voor Vibia met het idee om licht en planten te verbinden zoals in de natuurlijke wereld. Twee gloeiende halve cirkels van geblazen opaalglas verbonden door een aluminium riem herinneren aan de vorm van de aarde – een organisch ontwerp dat groen langs zijn as accommodeert.

Met de Vibia Palma krijgen planten die doorgaans geassocieerd worden met de buitenomgeving, een prominente plaats in je interieur, waardoor een binnenlandschap wordt gecreëerd in contrast met het buitenlandschap. Vooral tijdens de donkere winterdagen is het onderhouden van een tuin in je woning een welgekomen toets van de natuur.

Een assortiment van planten in combinatie met een lichtgevende vorm, Palma is “een landschapsproject dat zich ontwikkelt in de tijd,” zegt Arola. Meerdere Palma-lampen en -planten kunnen worden gecombineerd in verticale of horizontale configuraties, waarbij het geïntegreerde licht en de planten op een muur klimmen of boven een bijna onmerkbare kabel hangen.

Had je graag extra informatie of advies over hoe deze verlichting in jouw woning of werkplaats past? Neem dan snel contact op met onze deskundige medewerkers. Zij kunnen als geen ander laten zien wat er allemaal mogelijk is met je project.
Contact opnemenkeyboard_arrow_right

Via Vibia launch