Skip to main content

Delta Light staat wereldwijd bekend om zijn technische architecturale verlichting, waarmee architecten en ontwerpers in kleine en grootschalige projecten graag aan de slag gaan. Om haar aanbod uit te diepen, biedt de onderneming nieuwe, meer decoratieve oplossingen aan. “Onze extreme fascinatie voor nieuwe technologie en volledig geïntegreerde architecturale verlichting blijft onze kernactiviteit. Op zoek naar een uitbreiding van onze portefeuille aan technische architectuurverlichting hebben we onze ontwerp- en engineeringteams uitgedaagd om met nieuwe, decoratieve en expressieve vormen voor de dag te komen”, aldus nog Jan Ameloot.

REFLECTIONS is daarvan het resultaat, een verzamelnaam van 3 nieuwe collecties, 3 boeiende avonturen in verlichtingsontwerp, voor het eerst te zien op de Interieur-biënnale in Kortrijk. Deze lanceringen streven er naar de relatie te optimaliseren tussen architectuur en interieur, zijn gebruikers en bezoekers. Reflections staat voor een poëtische uitdrukking van vakmanschap, licht, technologie, textuur, vorm en sfeer. Met deze nieuwe collecties wil Delta Light zorgen voor de juiste sfeer, waarmee elke ruimte op een unieke en warme manier ervaren kan worden. De drie nieuwe reeksen zullen verkrijgbaar zijn vanaf begin 2019.

Had je graag extra informatie of advies over hoe deze verlichting in jouw woning of werkplaats past? Neem dan snel contact op met onze deskundige medewerkers. Zij kunnen als geen ander laten zien wat er allemaal mogelijk is met je project.
Contact opnemenkeyboard_arrow_right

Via Delta Light launch