Skip to main content

TOPOLED vult de TOPOLINO-familie aan met een bijbehorend LED-armatuur. Met een vijfvoudige toename van het rendement in vergelijking met de halogeenlamp, is TOPOLED uiterst geschikt waar energieverbruik en lange brandtijden van toepassing zijn. TOPOLED heeft hetzelfde gewicht en bewegingsmogelijkheden als TOPOLINO en is verkrijgbaar in aluminium en zwart.

Topoled S van Baltensweiler is een praktische staanlamp met een zeer energiezuinige werking. Dankzij de uitschuifbare telescoopsteel en het armatuurelement kan het lichtpunt zeer nauwkeurig geplaatst worden. Een transformator met dimmer is al geïntegreerd en biedt meerdere gebruiksmogelijkheden. In de voet zit ook een kabelafzetting om een correcte wikkeling van de kabel mogelijk te maken.

Had je graag extra informatie of advies over hoe deze verlichting in jouw woning of werkplaats past? Neem dan snel contact op met onze deskundige medewerkers. Zij kunnen als geen ander laten zien wat er allemaal mogelijk is met je project.
Contact opnemenkeyboard_arrow_right

Via Baltensweiler launch