Skip to main content

13&9 Design – die het nieuwe armatuur voor Wever & Ducré ontwikkelde – focust zich op mensen. Daarom brengen de ontwerpers altijd een zinvolle verbinding tot stand tussen het design en de gebruiker. Wat MIRRO betreft, werd dit bereikt door een reflecterend metalen oppervlak-element op te nemen dat op een spiegel lijkt om een dynamische relatie tussen gebruiker, armatuur en licht te creëren.

Met invloeden uit kunst, mode en architectuur, is MIRRO een toonbeeld van deze disciplines. De glinsterende en ronde armatuur die elke kamer in warm en uitnodigend licht zal baden, is verkrijgbaar als wand-, plafond-, hang-, tafel- en vloerversie.

Had je graag extra informatie of advies over hoe deze verlichting in jouw woning of werkplaats past? Neem dan snel contact op met onze deskundige medewerkers. Zij kunnen als geen ander laten zien wat er allemaal mogelijk is met je project.
Contact opnemenkeyboard_arrow_right

Via Wever & Ducré launch