Skip to main content

Ontworpen door Lievore Altherr, werd Vibia’s Tempo collectie geïnspireerd door het idee om een universele taal van verlichting te ontwikkelen. Daarvoor hebben de ontwerpers onderzoek gedaan naar de verlichting van archetypen uit verschillende regio’s en culturen over de hele wereld, waarbij ze zich uiteindelijk op drie stijlen hebben geconcentreerd.

Deze hebben ze gedestilleerd tot hun meest basale vorm, met behoud van de aparte look en feel. Het resultaat: een uniform verlichtingssysteem.

De collectie met LED-lamp onderzoekt het effect van ondoorzichtigheid en transparantie in verschillende lampvormen, die elk een unieke verlichtingssfeer bieden. De glasdiffusors zijn verkrijgbaar in een keuze uit strakke hangende of vrijdragende muur fittingen. Tempo viert de eenvoudige schoonheid van een gestroomlijnde esthetiek.

Bovenstaand weerspiegelt de traditionele glazen bol in een ovale diffuser met geleidelijk ondoorzichtig glas dat een zachte gloed afgeeft. De derde lamp in de collectie heeft een driehoekige gloeilamp met doorzichtig, opaal glas voor een diffuus omgevingslicht.
Had je graag extra informatie of advies over hoe deze verlichting in jouw woning of werkplaats past? Neem dan snel contact op met onze deskundige medewerkers. Zij kunnen als geen ander laten zien wat er allemaal mogelijk is met je project.
Contact opnemenkeyboard_arrow_right

Via Vibia launch